YritysUrakointiTuotteetKuvastoReferenssitYhteystiedot
Tuotteet Tulosta

Tarjoamme käyttöösi liikennemerkki- ja opastealan pitkän kokemuksen, uusimman tiedon ja kehittyneimmän teknologian. Yhdessä huippuluokan materiaalien kanssa ne varmistavat korkealaatuiset, elinkaarikustannuksiltaan aiempaa edullisemmat tuotteet.

Liikennemerkit

Valmistamme kaikki liikennemerkit ja opastetaulut nopeasti ja huippulaadukkaasti omassa tehtaassamme. Käytössämme on täysin uusi tuotantolinja, joka mahdollistaa aiempaa korkeamman laatutason ja nopeuden kuin vanhat menetelmät.


Opastetaulut

Tarjoamme poikkeuksellisen laadukkaita alumiinitauluja ja porttaaleja nopeasti asennettuna tai asennus valmiina työmaalle. Toimintamme tähtää korkeaan laatuun ja nopeaan toimitukseen, jossa toimitusvarmuus on huippuluokkaa.


Kiinteistöopasteet

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme nopeasti kaikki tarvitsemanne kartat, kyltit, viitat ja opasteet. Kaikki materiaalimme ovat korkealaatuisia ja käyttökohteeseen sopivia.


Työturvakilvet ja poistumisopasteet

Valmistamme kaikkia teollisuuden, sähköalan ja kiinteistöjen työturvallisuuteen, ohjeistukseen ja palo- ja pelastusnormistoon liittyviä kilpiä ja tarroja.


Liikenteenohjaustuotteet

Kaikki tietyömailla tarvittavat varoitus-, sulku- ja ohjauslaitteet. Tarjoamme myös vuokraus- ja varastointipalveluja.


Pystytystarvikkeet

Tarjoamme kaikki liikennemerkkien ja opasteiden asentamiseen tarvittavat perustat, putket ja kiinnikkeet.


Alihankintapalvelu

Metalli

Tarjoamme käyttöösi täysin uudistetun metallipajamme palvelut. Laitteistomme on seuraava: Levyleikkuri 3 metrinen, Särmärit 3 metriä ja 1,5 metriä, 3 kpl eri kokoisia epäkeskopuristimia.

Pulverimaalauslaitteistomme on tuliterä Nordson:in laitteisto, jolla pystymme maalaamaan kustannustehokkaasti yksittäiskappaleista suurin sarjoihin. Polttouunimme koko on 700x1500x3050mm.


Tulostus

Uuden UV-tulostimen myötä pystymme tarjoamaan nopeasti suurkuvatulostusta. Tulostimemme nopeus n. 30 m2/tunnissa mahdollistaa kapasiteetin ja laadukkaat komponentit toimitusvarmuuden ja tasaisenlaadun.

Koneen tulostustarkuus on 400DPI. Käyttämämme 3M 8800-sarjan erikoisvärit ovat suunniteltu liikennemerkkien tulostamiseen eivätkä sovellu mainosvalokuvien tulostamiseen.


Tarra

Tarran ja levyn leikkuusta meillä vastaa Aristo 1825-8 tasoleikkuri jonka pöytäkoko 1700x2500mm tarjoaa kapasiteettia moneen käyttöön. Leikkaamme rullalta heijastavat materiaalit, paperit, tarrat, kankaat, yms. Levynä pystymme leikkaamaan mm. kaikki pehmeät muovilevyt (VPVC, FOAMX, KAPA) aina 15 mm asti, polystyreenit, pahvit, tiivistemateriaalit yms.


Liikennemerkkituotteet

Myymme kaikkia liikennemerkkien valmistuksessa tarvittavia tuotteita. Alumiiniset vakio- ja lisäkilpipohjat.

Heijastavan kalvon leikkuupalvelut, tulostettuna tai pelkkänä pohjana. Taulujen leikkaus, rei'itys ja maalaus.

 

Normiopaste Oy, Vesimyllynkatu 2, 33310 Tampere. puh: 010 423 2240. email: info(at)normi.fi. - Kaikki yhteystiedot

Normiopaste

Yritys
Tuotteet
Lataa kuvasto
Referenssit
Yhteystiedot 

Normilouhinta

Yritys
Referenssit
Kalusto
Yhteystiedot 

Normivalaistus

Yritys
Referenssit
Kalusto
Yhteystiedot 

Motorspace

Yritys
Rallycross
Mönkijät
Muut aktiviteetit
Tilat ja ruokailu
Kuvagalleria
Video
Yhteystiedot

Watch the roadworks - Normi.fi      © 2014 Normi.fi. Sivujen suunnittelu ja toteutus Ihannemedia.